На Росії вчителька штовхнула учня через розмови під час перегляду фільму проти насильства

У Самарі вчителька географії зі школи N114 Ірина Горбатенко прочитала восьмикласникам лекцію про шкоду мітингів проти корупції і влаштувала перегляд пропагандистського фільму " Ні екстремізму"

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на breakingmad.me.

Під час перегляду вона вступила в конфлікт з учнем Єгором Б., який відстоював своє право на протести, і вдарила його.

Вчителька, яка займає посаду заступника директора з виховної роботи, згадала про важливість патріотизму і необхідності бути разом. Потім вчителька перейшла до мітингів, у яких "немає нічого хорошого".

Горбатенко дорікнула школяру, який побував на мітингу в тому, що він домагається уваги, а коли той заперечив, що він всього лише виступав проти корупції, відповіла: "Проти корупції в нашій країні потрібно методами іншими, а не розвалювати країну".

Також Ірині Горбатенко не сподобалося, що не всі хочуть дивитися пропагандистське кіно. "Якщо ти не хочеш дивитися - закрий свій рот і відвернися! Але не заважай іншим, зрозумів мене? Я не чую відповіді! Я не чую відповіді! Так, до директора марш звідси. Марш звідси до директора. Встав швидко! Ти любиш агресію? встав швидко! швидко встав! " - командувала вчителька.

Восьмикласник Єгор зняв урок на відео і виклав його в соцмережі "ВКонтакте" з коментарем: "Як пройшов мій урок географії: мене штовхнули і на мене накричали". Школяр також зауважив, що фільм "Ні екстремізму" призначений для аудиторії 16+, а в його класі всі молодше 15.

Він розповів про реакцію директора Марини Григорівська на цей інцидент: "Вона запитала у класу, чи бачили ви, як Ірина Василівна штовхнула Єгора? І все сказали, що не бачили. І на підставі цього вона вирішила, що це я вигадав".

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme