На Львівщині відкрили завод з виробництва димохідних систем

У промисловість залучили п'ять млн грн інвестицій

У селі Сокільники Пустомитівського району відкрили новий завод ДИМКОМ . Це масштабний та складний проект з інвестиціями п'ять мільйонів гривень в українську промисловість. Про це пише Depo.Львів з посиланням на прес-службу Львівської ОДА.

"Це найбільше і найсучасніше підприємство з виробництва димовентеляційних каналів на території України, яке працює не лише на ринку нашої держави, але й вироблятиме продукцію для експорту", - зазначив під час відкриття підприємства голова Львівської ОДА Олег Синютка

На заводі майже 4000 кв.м. виробничих та складських площ, потужність виробництва – понад 10000 м. димохідних труб та елементів на місяць. Перша черга виробництва забезпечила робочими місцями понад 40 працівників. Це найбільший в Західній Україні завод з виробництва димохідних систем з нержавіючої сталі.

На сьогодні продукція ДИМКОМ – це понад 10 тисяч найменувань одностінних та двостінних (термоізольованих) елементів димоходів виготовлених лише з якісних марок нержавіючої сталі. Оснащення виробництва сучасним європейським обладнанням дало змогу виготовляти елементи димоходів як для побутових потреб з діаметром від 80мм. до 200мм. так і для промислових опалювальних приладів діаметром до 600мм., а також систем колективних димоходів багатоквартирних жилих будівель. Окрім цього, подальший розвиток заводу дозволить запустити лінію з виготовлення систем вентиляції та розширити діапазон матеріалів з яких виготовляють продукцію.

В подальших планах підприємства – впровадження інвестицій в розмірі не менше 10 мільйонів гривень та створення додаткових робочих місць.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme