UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Хмельниччині вбивцю покарали дев'ятьма роками ув'язнення

За крадіжки, розбій та умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть особи, суд виніс вирок про позбавлення волі 35-річному старокостянтинівцю 

На Хмельниччині вбивцю покарали дев&#039…

За крадіжки, розбій та умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть особи, житель Старокостянтинова проведе за ґратами 9 років, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби облпрокуратури.

Як повідомив керівник Старокостянтинівської місцевої прокуратури Василь Сліпець, засуджений не працював, раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення корисливих злочинів та перебував у місцях позбавлення волі. Однак, останній на шлях виправлення не став та взявся за старе.

Так, у квітні минулого року він з будинку, де раніше винаймав житло, викрав телевізор.

Пізніше, під час відпочинку в одному із розважальних закладів міста, зловмисник напідпитку почав з'ясовувати стосунки із товаришем по чарці. Відвівши знайомого осторонь, вдарив його кулаком в обличчя, від чого захмелілий чоловік впав на землю. Замість того, щоб негайно надати медичну допомогу знайомому самостійно або покликати когось на допомогу, він перевірив вміст кишень непритомного потерпілого та забрав знайдений там телефон.

Лише після цього злочинець повернувся до решти відпочиваючих та, не признавшись у скоєному, повідомив, що потерпілий через випите впав посеред дороги та потребує допомоги.

Через кілька днів, від отриманих тілесних ушкоджень, чоловік помер у лікарні, а викрадений у нього телефон, зловмисник продав всього за 40 грн.

Шепетівський міськрайонний суд на підставі беззаперечних доказів визнав особу винуватою у викраденні чужого майна, вчиненому повторно та поєднаному з проникненням у житло, розбої, поєднаному із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, та умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілого - ч.3 ст.185, ч.4 ст.187, ч. 2ст.121 ККУ.

Засудженому призначено покарання у виді 9 років 1 місяця позбавлення волі із конфіскацією майна, крім житла.

Вирок суду набрав законної сили та засудженого направлено до місця відбування покарання.

До слова, днями вбивця з Віньковеччини отримав вирок. Юнак проведе за ґратами вісім років. А в березні ще один вбивця і рецидивіст отримав покарання у вигляді довічного позбавлення волі за вбивство з особливою жорстокістю співмешканки, матері п'яти дітей.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme