UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Маріупольські аптекарі "наварили грошей" продавачи наркотики всім бажаючим

Співробітники аптеки в Маріуполі (Донецька область) продавали нарковмісні препарати без рецепта лікаря

Маріупольські аптекарі "наварили грошей"…

Як інформує Depo.Донас із посиланням на поліцію, комбіновані лікарські препарати, які містять наркотичну речовину кодеїн, стали основним джерелом доходу однієї з аптек. Аптекар відпускав їх без рецепта лікаря. Загальна сума вилученого становить близько 65 тис. гривень.

Біля аптеки поліцейські зустріли наркозалежного чоловіка, який щойно придбав 30 доз кодеїновмісного препарату, віддавши за це трохи більше 100 гривень.

У самому ж закладі правоохоронці виявили понад 1,5 тисячі упаковок препаратів - близько 12 тис. доз. Їх продаж має здійснюватися виключно за рецептом лікаря. Але в закладі такими нормами нехтували.

Крім того, з'ясували, що оборот препаратів із кодеїном є основним джерелом заробітку закладу: крім них, в аптеці залишався тільки спирт і мінімальний запас інших лікарських засобів. При цьому фармацевт, який працює в аптеці вже тривалий час, не працевлаштований.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 320 Кримінального кодексу України (порушення правил обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів). Санкція цієї статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3 років.

Маріупольські аптекарі продавали нарковмісні препарати всім бажаючим 04

Маріупольські аптекарі продавали нарковмісні препарати всім бажаючим 01

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme