UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Кримінальне провадження у справі "Хеліксу" тимчасово призупинили тернопільські правоохоронці

На такий крок пішли через те, що велика кількість потерпілих від дій аферистів проживає за межами України. Тож, їх спочатку допитають, а тоді провадження поновлять

Кримінальне провадження у справі "Хелікс…

Кримінальне провадження стосовно фінансової піраміди, організованої представниками ТОВ "Хелікс Кепітал Україна", тимчасово призупинили, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ГУ НП в Тернопільській області.

Як пояснив на прес-конференції головний полісмен області Олександр Богомол, пов'язано це з тим, що необхідно допитати потерпілих закордоном. За місяць-півтора розслідування в Україні відновлять.

За словами правоохоронця, число потерпілих від дій аферистів-хеліксівців сягнуло 455 осіб. Заяви надходять як від українців, так і від мешканців Казахстану, Молдови, Ізраїлю, Латвії, Німеччини, Італії. Сума збитку вже становить понад 38 млн. грн.

"Поки що підозру оголошено трьом особам. У нас є також інші особи, яким може бути оголошено про підозру, але юридичну оцінку їхніх дій зможемо дати вже під завершення розслідування, зараз ще не можемо точно сказати про їхню причетність до цього злочину. Щодо заяви одного із підозрюваних про викрадення слідчим його барсетки, то вона не відповідає дійсності. У нас є відеозапис, де чітко видно, що підозрюваний заходив у приміщення без барсетки, і ми йому це показали. Тоді він визнав, що помилився. Чи це була свідома, чи не свідома помилка стверджувати не буду", - сказав Богомол.

Нагадаємо, хмельницький бізнесмен виграв суд у ТОВ " Helix Capital Україна".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Тернопіль

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme