Американка зґвалтувала та пограбувала таксиста

Поліція штату Огайо, США, заарештувала дівчину за зґвалтування і пограбування водія таксі

Американка зґвалтувала та пограбувала та…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Daily Mail.

Інцидент стався 28 січня, але ЗМІ дізналися про нього лише зараз. 23-річна мешканка міста Фрімонт Бріттані Картер разом з двома "темношкірими співучасниками" викликали таксі компанії Trinity Express Cab Service. Як повідомляє видання, під час поїздки один з пасажирів, 20-річний Корі Джексон, приставив ніж до горла 29-річного водія, а дівчина вчинила дії сексуального характеру. Після цього троє молодих людей втекли, забравши з кишені жертви 32 долари.

Потерпілий таксист повідомив про інцидент в поліцію. Згідно з обвинувальним висновком, Картер "цілеспрямовано примушувала водія до сексуального акту, погрожуючи силою", уточнює видання.

Представники поліції заявили, що третій спільник ні пізнаний.

Співробітники правоохоронних органів повідомили, що дівчина раніше притягувалася до відповідальності за звинуваченнями в незаконному зберіганні героїну і використанні автомобіля для його продажу. Наразі вона перебуває у в'язниці округу Хенкок з правом звільнення під заставу в розмірі 60 тисяч доларів.

Джексон знаходиться в розшуку. Він також підозрюється в причетності до вбивства в місті Ліма, штат Огайо. Коли воно було скоєно, не повідомляється.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme