UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Жителі Хмельниччини цьогоріч сплатили за комуналку 1,1 мільярда гривень

Подоляни сплатили 90% від нарахованих у січіні-лютому 2017 року сум за житлово-комунальні послуги

Жителі Хмельниччини цьогоріч сплатили за…

Жителі області за перші два місяці сплатили за послуги ЖКГ майже 90% нарахованої платні, повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією облстатуправління.

Наразі борги населення за опалення та гарячу воду складають майже 63 мільйони гривень, квартплату - 28,7 млн, газ - 10,7 млн, а за вивіз сміття - 3,5 мільйона гривень. Проте за рахунок субсидій на комуналку цю заборгованість погасили.

Однак за світло подоляни винні "Хмельницькобленерго" понад 51 мільйон гривень.

"У лютому 2017 року населенням сплачено за електроенергію 54,9 мільйона, заборгованість з оплати електроенергії на кінець лютого становила 51,1 мільйона гривень", - константують у головному управлінні статистики Хмельниччини.

Нагадаємо, в березні Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, затвердила розмір абонентської плати за підключення до системи газопостачання. З 1 квітня споживачі мали вже сплачувати її щомісяця. Однак після протестів місцевих рад і вимог уряду НКРЕКП має намір відтермінувати запровадження абонентської плати за блакитне паливо щонайменше на 3 місяці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme