UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Як полтавські бюджетники в місті красу наводили

У рамках двомісячника чистоти у Полтаві бюджетники прибрали парк "Перемога" та Співоче поле

Як полтавські бюджетники в місті красу н…

У Полтаві понад 400 працівників бюджетної сфери провели толоку, під час якої прибрали від торішнього листя та сміття парк культури і відпочинку "Перемога" та Співоче поле, пише Depo.Полтава з посиланням на міськраду.

У суботнику брали участь учителі, вихователі дитячих садків, представники закладів культури та установ охорони здоров'я.

Працівниця ДНЗ №6 Ірина Галушка розповіла, що сьогодні прийшли майже всім колективом. Адже суботник - це справа, яка об'єднує всю громаду. Подихати свіжим повітрям, попрацювати на благо рідної Полтави - це завжди приємно.

Зібране працівниками торішнє листя та сміття вивозять комунальні служби. Полтавці ж можуть насолоджуватися прогулянками і відпочинком в чудовому - чистому і привітному - парку. Разом з тим, працівники комунальних служб звертаються до мешканців підтримувати чистоту та порядок. Адже чисто не там де прибирають, а там де не смітять.

Нагадаємо, двомісячник чистоти та благоустрою розпочався у Полтаві 13 березня. Усі працівники комунальних служб у посиленому режимі приводять території міста до належного стану. Щовесни до них долучаються колективи навчальних закладів на чолі зі своїми директорами, працівники музейних установ та шкіл естетичного виховання, головні лікарі, санітари та медики, вільні від прийому.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme