UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Вінничани уже ламають оновлений проспект Космонавтів і палять там вогнища, - Муніципальна поліція

У Муніципальній поліції обіцяють посилити патрулювання, щоб виявляти вандалів 

Вінничани уже ламають оновлений проспект…

Вінничани уже почали псувати благоустрій на щойно реконструйованому проспекті Космонавтів. На це поскаржились у Муніципальні поліції, повідомляє Depo.Вінниця із посиланням на прес-службу міської ради.

"З настанням тепла багато вінничан відпочивають на проспекті Космонавтів, адже для цього тут створено всі умови: комфортні лавочки, освітлення, тротуари вимощені плиткою тощо. Проте, почастішали випадки, коли люди псують елементи благоустрою. Не минуло й року, як вандали почали вишкрябувати на нових лавочках різні написи, тільки зазеленів газон, як хтось вже запалив на ньому вогнище. А елементи фонтану, який зараз облаштовують, люди почали розхитувати, не розуміючи, що таким чином можуть їх пошкодити", – каже начальник КП "Муніципальна поліція" Василь Гайовик.

Василь Гайовик зазначив, що для того, щоб не допустити пошкодження елементів благоустрою на відремонтованому проспекті Космонавтів, працівники "Муніципальної поліції" посилять патрулювання цієї ділянки. Також він нагадав, що на проспекті встановлено відеонагляд. "Згідно Правил благоустрою штраф за їх порушення може складати до 1360 грн", – зазначив Василь Гайовик.

Якщо вінничани стануть свідком порушення Правил благоустрою, про них можна повідомити за тел. +38(050)-747-65-63, або надіслати фотографію і коментарі через Viber.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme