UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінниці судитимуть чотирьох ватажків "ДНР"

Для чотирьох терористів вінницькі прокурори проситимуть у суддів від 8 до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна

У Вінниці судитимуть чотирьох ватажків "…

Вінницькі прокурори завершили розслідування щодо ватажків бойовиків терористичної організації "ДНР" та скерували провадження до суду. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу прокуратури Вінницької області.

"Терористи здійснювали керівництво, організацію та реалізацію заходів, направлених на здійснення диверсійно-підривної, розвідувальної та терористичної діяльності проти України на, так званому, "Горлівському напрямку"", - йдеться в повідомленні прокурорів.

Четвірка терористів створила агентурно-інформаторську мережу із числа громадян України, що мешкають на лінії розмежування. Вони систематично надавали бойовикам інформацію щодо місць дислокації, чисельності та маршрутів пересування підрозділів та військової техніки Збройних сил України та інших військових формувань, задіяних у АТО.

На основі одержаної інформації бойовики здійснювали диверсійні атаки та обстріли місць дислокації військовослужбовців, військової техніки Збройних сил України, а також мирного населення на підконтрольній українській владі території, зокрема містах Горлівка, Єнакієве, Макіївка та Ясинувата Донецької області.

Повідомляється, що серед 4 ватажків бойовиків терористичної організації "ДНР" у Вінниці судитимуть командира мотострілкової бригади, так званих збройних сил "ДНР".

Санкція інкримінованої обвинуваченим статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років, з конфіскацією майна.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme