UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Вінниці показують унікальні фільми про неоголошену війну

Цикл "Позивний Зеніт" — це розповідь про героїзм та самовідданість бійців-добровольців унікального зведеного загону Повітряних Сил

У Вінниці показують унікальні фільми про…

У Вінниці, в кінотеатрі "Родина" у рамках фестивалю військово-патріотичного кіно, розпочався прем'єрний показ циклу фільмів "Позивний Зеніт". Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу Міністерства оборони України.

Цикл "Позивний Зеніт" — це розповідь про героїзм та самовідданість бійців-добровольців унікального зведеного загону Повітряних Сил, який протягом семи ротацій виконував бойові завдання у районі проведення антитерористичної операції на сході України.

Національний прем'єрний показ розпочали з хвилини мовчання. Голова спілки офіцерів Командування Повітряних Сил генерал-майор Сергій Кушнір розповів про історію створення та унікальність цього бойового підрозділу.

Цікаві історії з бойових буднів зведеного загону Повітряних Сил глядачі послухали і безпосередньо від його учасників. Військовий оркестр Центру військово-музичного мистецтва Повітряних Сил Збройних Сил України виконав військово-патріотичні композиції.

Нагадаємо, показ серії фільмів "Позивний Зеніт" у Вінниці триватиме до 13 квітня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme