У Вінниці п'яний водій тролейбуса хотів допомогти велосипедисту, а загримів у наркодиспансер

Вміст алкоглю в крові перевищував норму у 12 разів 

У Вінниці п'яний водій тролейбуса х…

Вінницькі копи склали протокол на водія тролейбуса за керування у нетверезому стані. Про це із посиланням на фейсбук-сторінку Патрульної поліції Вінниці, повідомляє Depo.Вінниця.

Недільного вечора близько восьмої години патрульну поліцію повідомили про ДТП на вулиці Київській. Зі слів громадян, водій ремонтного тролейбуса здійснив наїзд на велосипедиста.

На місці факт автопригоди не підтвердився. Водій тролейбуса розповів, що він зупинився, бо побачив, як чоловік упав з велосипеда на проїжджу частину і вирішив допомогти. Велосипедист це підтвердив і сказав, що не потребує медичної допомоги.

Натомість, копи запідозрили водія тролейбуса у алкогольному сп'янінні. Від освідування на місці чоловік відмовився, обстеження довелось проходити у наркодиспансері. Аналіз підтвердив припущення поліцейських – вміст алкоголю в крові водія тролейбуса складав 2, 50 проміле, що вище норми у 12 з половиною разів.

На керманича патрульні склали протокол за ст. 130 КУпАП. Кермо тролейбуса передали тверезому водієві. За допуск до керування транспортним засобом водія у стані сп'яніння інспектори виписали постанову за ст. 129 КУпАП на відповідального за випуск транспортних засобів на дороги міста.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme