У США оголосили в розшук чоловіка, який погрожував Трампу

Американські правоохоронці посилили заходи безпеки в штаті Вісконсін в зв'язку з пограбуванням збройового магазину та листом з погрозами на адресу президента США Дональда Трампа Джозефом Якубовски

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на NBC News.

"ФБР оголосило нагороду в розмірі 10 тис. доларів за допомогу в затриманні 32-річного злочинця. На даний момент, його розшукують близько 150 правоохоронців штату Вісконсін. Його прикмети відомі, оскільки він був зафіксований камерами відеоспостереження", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, чоловік викрав велику кількість зброї, у тому числі кілька гвинтівок, потім підпалив свою машину і втік. Правоохоронці повідомляють, що "озброєний і небезпечний" підозрюваний все ще в бігах.

Зміст послання зловмисника Дональду Трампу не розкривається.

Повідомляється лише, що в листі злочинець був вкрай "незадоволений урядом" і висловлював особисту тривогу за всіх і вся, крім законів природи".

Нагадаємо, що раніше повідомлялося, що президент США Дональд Трамп обговорює можливість посилення санкцій проти Росії і Ірану з-за їх підтримки голови Сирії Башара Асада, якого звинувачують в застосуванні хімічної зброї проти мирного населення.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme