UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У "ЛНР" заявили, що починають жорстку боротьбу із контрабандою ліків

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький наказав посилити боротьбу із контрабандою у "республіці", зокрема це стосується медпрепаратів

Про це пише Depo.Донбас з посиланням не сайт підконтрольний "ЛНР".

"Ухваліть рішення на Радміні, щоб всі, хто не тільки возить, але і торгує контрабандою, знали, що вони будуть позбавлені права на заняття такою діяльністю, тобто будуть позбавлені права на торгівлю. Нехай тоді думають, треба їм це чи ні",- заявив Плотницький.

Також повідомляється, що від початку року з аптек "республіки" вилучили контрабандних препаратів на суму більш ніж 1 мільйон 400 тисяч рублів.

Раніше неодноразово повідомлялось про проблеми із наявністю ліків на окупованих територіях Донбасу. Зокрема, повдомлялось, що у "ЛНР" через відсутність ліків у лікарнях змушені надавати допомогу пацієнтам простроченими препаратами.

Крім того, відомо, що у медзакладах "республіки" критично не вистачає лікарів та медперсоналу.

Також повідомлялось, що на окупованих територіях терористи налагодили бізнес з продажу російських ліків з гумконвою на території України. Спецслужби з'ясували, що ці "бізнес-процеси" відбуваються за підписом "міністра ЛНР" Лариси Айрапетян, яка, за неофіційними даними є коханкою Плотницького.

У 2016 році Плотницкий "реорганізував" фармакологічний частину системи охорони здоров'я на окупованій території Луганщини.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme