У Харкові судитимуть грабіжників, які побили полісмена

Прокуратура передала до суду справу грабіжників, які вирвали з рук жінки сумку та кинулися на поліцію

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі прокуратури Харківської області, місцева прокуратура №4 затвердила та направила до Московського районного суду обвинувальний акт за фактом грабежу та умисному заподіянні працівнику правоохоронних органів тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 345 КК України).

За інформацією керівника місцевої прокуратури Володимира Купріянова, у січні поточного року двоє харків'ян, перебуваючи у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння, стояли поблизу одного із будинків на вулиці Академіка Павлова. Вони побачили жінку, яка пройшла повз них, і вирішили її пограбувати. Зловмисники наздогнали жертву, повалили її на сніг та вирвали з рук сумочку.

"Грабіжників затримали "на гарячому". Поліцейські патрулювали район, коли повз них пробігли двоє чоловіків з жіночою сумкою у руках. Патрульні наздогнали грабіжників у провулку Семиградському. Коли один із правоохоронців підійшов до зловмисника, останній ударив його кулаком по голові, а потім почав лупцювати ногами. Заспокоїти грабіжників вдалося тільки кайданками", - розповів Купріянов.

Одному із грабіжників - 23-річному харків'янину, який напав з кулаками на поліцейського, оголошено підозру за ч. 2 ст. 186, ч. 2 ст. 345 КК України (грабіж, умисне заподіяння правоохоронцю тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

Другому, 22-річному зловмиснику - за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж).

Як повідомляв Depo.Харків, у Харкові покарали чоловіка, який покусав полісмена.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme