У Харкові "Сбербанк" заявив на блокувальників в поліцію

Харківська поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження

Про це кореспонденту Depo.Харків повідомили у відділі комунікації ГУ НП України в Харківській області.

За відомостями поліції, сьогодні, 10 квітня, до органів внутрішніх справ від посадових осіб відділення "Сбербанку" на вулиці Донець-Захаржевського надійшла офіційна заява. Поліція вирішує питання про відкриття провадження за ч.2 ст. 206 (протидія законній господарській діяльності) КК України.

У відділі комунікації зазначили, що на цей час відомо про одного постраждалого поліцейського. Інформації про інших постраждалих зараз немає.

Станом на 15:00 силовики продовжують блокування вулиці Донець-Захаржевського у безпосередній близькості до відділення "Сбербанку". Всередині кордону залишаються кілька десятків членів "Національного корпусу". Ще близько 100 осіб знаходяться за межами поліцейського та нацгвардійського кордонів. Правоохоронці нікого не пропускають всередину кордону, до блокувальників. Водночас вони безперешкодно випускають бажаючих вийти з кільця.

Як повідомляв Depo.Харків, вранці 10 квітня активісти замурували вхід до відділення російського "Сбербанку" в Харкові. Пізніше правоохоронці відтіснили протестувальників.

Під час сутички біля "Сбербанку" постраждав поліцейський.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme