У Харкові мати-п'яничка покинула немовля просто серед вулиці

Харківські патрульні виявили посеред вулиці візочок із немовлям

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі патрульної поліції, вчора, 9 квітня, близько 4:00 на вулиці Соколова патрульні побачили жінку з ознаками сильного алкогольного сп'яніння.

За відомостями поліції, жінка мала тілесні ушкодження. Поліцейські надали громадянці домедичну допомогу та викликали "швидку". Постраждалу забрали до лікарні.

Пізніше патрульним надійшов виклик про покинуту дитину на проспекті Олександрівському. Поліцейські прибули на місце події, де заявниця повідомила про те, що стала свідком того, як невідома жінка залишила візочок із немовлям та пішла у двори із двома чоловіками розпивати алкоголь. У візочку знаходилася дитина на вигляд 6-ти місяців. Дитину госпіталізували. На місце викликали слідчо-оперативну групу для встановлення обставин події.

У візочку копи виявили документи матері покинутої дитини, нею виявилася 22-річна харків'янка. Як з'ясувалося, госпіталізована раніше жінка й виявилася матір'ю дитини.

Патрульні поїхали до місця реєстрації жінки, де повідомили про подію матері жінки. Правоохоронці відвезли бабусю до онуки у лікарню.

Як повідомляв Depo.Харків, харківські правоохоронці встановлюють обставини травмування двох дітей

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme