У Феофанії кажуть, що "насіровський" діагноз підтвердять у Німеччині

Лікарня "Феофанія" заявляє, що їхній діагноз відстороненому голові Державної фіскальної служби Роману Насірову підтвердив Університетський кардіологічний центр Фрайбурга

Про це йдеться у повідомленні на сайті Державного управління справами, повідомляє Depo.ua.

Зазначається, що після оприлюднених результатів комісії Міністерства охорони здоров'я України щодо правильності діагнозу пацієнта Романа Насірова клінічна лікарня "Феофанія" звернулася до іноземних фахівців стосовно незалежної експертизи діагностування та проведеного лікування Насірова.

"Для мене справа честі довести правильність дій наших лікарів і проведених процедур. Це питання, насамперед, репутації лікарні "Феофанія" Державного управління справами як висококваліфікованого медичного закладу України. У нас лікуються найтяжчі поранені військовослужбовці, пацієнти з усієї України", – заявив головний лікар Ігор Семенів.

"На прохання лікарні ДУС Університетський кардіологічний центр Фрайбурга (клініка максимального медичного забезпечення, яка входить у трійку найбільших і найавторитетніших за кількістю пацієнтів у лікуванні серцевих інфарктів і проведених хірургічних операцій на клапанах серця) надав незалежний висновок на підставі отриманої медичної документації щодо діагностики та лікування пацієнта", – йдеться в офіційному коментарі.

"За результатами дослідження на основі методичних рекомендацій Європейського товариства кардіологів та згідно з німецькою DRG-системою – обраний лікувальний підхід заперечень не викликає, діагноз медиками Клінічної лікарні "Феофанія" Державного управління справами встановлений правильно", – наголошують лікарі.

Як відомо, раніше комісія Міністерства охорони здоров'я не підтвердила діагноз відстороненому голові ДФС Роману Насірову, який йому поставили у клінічній лікарні "Феофанія".

Нагадаємо, за даними слідства, Насіров протягом 2015 - 2016 років в інтересах народного депутата Олександра Онищенка, надав керівникам регіональних та територіальних органів ДФС незаконну вказівку ухвалювати безпідставні рішення про розстрочення податкового боргу ТОВ "Фірма "Хас", ТОВ "Карпатнадраінвест", ТОВ "Надра Геоцентр".

16 березня дружина Насірова внесла заставу в 100 млн, і через кілька годин голова ДФС вийшов із Лук'янівського СІЗО під домашній арешт.

А 28 березня Насіров поскаржився, що його поспішають допитувати.

Наприкінці березня у Спеціальній антикорупційній прокуратурі заявили, що не бачать сенсу щодня викликати відстороненого голову ДФС Романа Насірова.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme