У Дніпрі після резонансної ДТП зі школярками вимагають світлофор з таймером

Батьки і педагогічний колектив школи №57 вимагає безпечного переходу через дорогу з інтенсивним рухом по вул. Любарського (раніше- вул. Білостоцького)

У Дніпрі після резонансної ДТП зі школяр…

Про це у "Фейсбуці" повідомляє адвокат Юлія Сегеда, передає Depo.Дніпро.

"Директор гімназії 57 вже давно сигналізує про те, що знаки, світлофор і стерта зебра не в повній мірі забезпечують безпеку дітей. Я виміряла настройку світлофора на цьому перехресті. Для пішоходів зелений - 15 секунд, миготливий жовтий - 3 секунди. Цього замало. Діти, підійшовши до переходу, бачать зелений і йдуть, а його може залишилося пара секунд і... жовтий... Для порівняння, на Малиновського зелений 60 секунд", - пише вона.

За словами Сегеди, вона виступає адвокатом потерпілих у кримінальній справі.

"Виступаємо з ініціативою заміни світлофора на перехресті ул.Любарского і пер.Любарского. Хочемо там бачити світлофор з таймером, щоб діти при початку переходу бачила в цифрах, скільки залишилося часу зеленого і могли не починати перехід", - додає адвокат.

Відповідні листи доправлять до керівників Дніпровської міськради і керівника патрульної поліції Дніпра.

Нагадаємо, що ДТП сталася 5 квітня о 15:00 на пішохідному переході по вул. Любарського (раніше - Білостоцького) біля школи №57. Обидві постраждалі дівчинки - пятикласниці школи №57, яка розташована поряд з місцем аварії. Одна дівчинка потрапила в комі у реанімацію, у іншої – перелам ноги.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme