Суд заборонив меру Требушкіну виїжджати з Покровська

У Краматорському міському суді відбулося засідання для обрання запобіжного заходу Покровському міському голові Руслану Требушкіну

Прокурор клопотав про обрання для нього запобіжного заходу у вигляді 60 діб домашнього арешту, передає Depo.Донбас з посиланням на телекомпанію "Орбіта".

Адвокат Олег Очеретько назвав доводи звинувачення непереконливими і необгрунтованими.

Суд задовольнив клопотання прокуратури частково, обравши для Требушкіна запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання строком на 2 місяці, до 8 червня включно.

На Руслана Требушкіна покладені такі обов'язки:

- не виходити з населеного пункту, де він зареєстрований, проживає чи перебуває без дозволу слідчого, прокурора або суду,

- повідомляти слідчого, прокурора або до суду про зміну місця проживання або місця роботи,

- з'являтися за першим викликом слідчого, прокурора і суду.

У разі невиконання цих обов'язків до підозрюваного може бути застосована більш сувора міра припинення та грошове стягнення. Рішення суду апеляційному оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, 6 квітня Покровський міський голова Руслан Требушкін отримав підозру від прокуратури через недостовірну декларацію та незаконне збагачення.

Сам Требушкін, коментуючи цей факт, сказав, що не міг "розжувати" всі нюанси заповнення декларації лише на 4 аркушах.

7 квітня суд Краматорська не обрав йому запобіжний захід. Суддя прийняла рішення перенести слухання справи на понеділок, 10 квітня о 9:00 годині ранку.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme