Стан здоров'я поранених на акції протесту у Полтаві ветеранів АТО залишається без змін

Після  операцій поранені знаходяться у тяжкому стані, лікарі збирають консіліум

Стан здоров'я поранених на акції пр…

Станом на вечір 9 квітня стан здоров'я поранених під час акції протесту ветеранів АТО залишається без змін. Про це повідомила у "Фейсбуці" волонтер Наталія Гранчак, пише Depo.Полтава.

Нагадуємо, що небайдужі полтавці також збирають гроші на лікування поліцейському, який отримав численні травми біля "Газетної арки".

Він отримав численні травми - струс головного мозку, відкритий перелом кісток носу, кісток гайморових пазок, решітчастих кісток обличчя, закрита черепно-мозкова травма.

Позавчора йому зробили операцію, вона пройшла успішно, але на подальше лікування потрібні кошти.

Нагадаємо, що 5 квітня у Полтаві мирна акція протесту проти незаконної забудови в центрі Полтави завершилася жорстокою бійкою між учасниками акції і тітушками, найнятими для охорони будівництва.

В результаті зіткнень постраждало шестеро активістів, двох з них з ножовими пораненнями були госпіталізовані в лікарню, де їм зробили операції.

Наступного дня полтавці зібралися під стінами міськради. Активісти ненадовго перекрили рух транспорту і оголосили свої вимоги, зокрема щодо скасування дозволів на забудову в "Газетній арці", скликання позачергової сесії міськради і мораторію на розбудову МАФів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme