UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

"Солідні" злочинці втікають з української Донеччини, - Аброськін

На підконтрольній Україні частині Донецької області зафіксовано зниження злочинності на 6,6%, до 2396, порівняно з аналогічним періодом 2016 року

Про це на сторінці в Facebook повідомив глава ГУНС в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, передає Depo.ua.

Кількість тяжких та особливо тяжких знизилася на 18,6% до 549.

"Солідні" злочинці емігрують з Донецької області. Рівень розкриття, наприклад, вбивств загальнокримінальної спрямованості становить практично 100%. У першому кварталі було скоєно таких вбивств - 31, з яких розкрито 29. Крім того, з урахуванням минулих років розкрито 33 злочини", - написав Аброськін.

За словами глави, Нацполіції в Донецькій області, дрібні злочинці промишляють крадіжками. І це прогнозовано - чим нижче рівень життя населення, тим більше відбувається крадіжок. У цьому році зареєстровано 3291 факт, з яких розкрито 798. З урахуванням минулих років розкрито 970 злочинів.

Також правоохоронці продовжують вилучати з незаконного обігу "цілі арсенали зброї". За три місяці поточного року вилучено 49 одиниць вогнепальної зброї (9 автоматів, 20 карабінів і гвинтівок, 9 пістолетів і револьверів, 11 одиниць атипової зброї). Також, вилучено 9349 боєприпасів (11 гранатометовм, 153 гранати, 192 інших боєприпасів, 8993 патронів) і 9,5 кг вибухової речовини.

facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme