UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Росія тоне у нечистотах: У Челябінській області селище потонуло у фекаліях

Екологічна надзвичайна подія сталася в Челябінській області: на цей раз в селищі Трубний Соснівського району. Жителі поскаржилися на фекальную річку, яка потекла через населений пункт

Росія тоне у нечистотах: У Челябінській…

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на znak.

Нечистоти підтоплюють житлові будинки, а тварини використовують розлив каналізаційної води як водопій. Екологи, побувавши в селищі, прийшли до висновку, що місцева адміністрація несвоєчасно очищає резервуар для стічних вод, через що нечистоти регулярно виходять на поверхню.

"Під час виїзду вдалося встановити причину постійного виливу фекальних стоків. Недалеко від школи і адміністрації селища, біля житлових будинків існує резервуар, в якому накопичуються рідкі побутові відходи від будинків, де проживає населення, - говорить експерт Громадської палати Челябінської області Віталій Безруков.

За даними Віталія Безрукова, в селищі утворився фекальний струмок довжиною понад 200 метрів, який топить житлові споруди та підвали будинків. У центрі селища утворився великий фекальний ставок, на якому в зимовий час грають діти, а зараз домашні тварини використовують як водопій.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme