UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Прокуратура Хмельниччини через суд хоче вилучити землю у злісного неплатника податків

Товариство, що користується 55 гектарами землі, не сплачувало земельний податок з 1998 року

Прокуратура Хмельниччини через суд хоче…

Хмельницька місцева прокуратура вимагає припинення права постійного користування землею товариством, яке заборгувало понад 2,7 млн. грн. земельного податку, інформує Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу облпрокуратури.

Ще у 1998 році ТОВ отримало у постійне користування для виробничих потреб понад 55 га землі, розташованої за межами населеного пункту на території Копистинської сільської ради Хмельницького району.

Відповідно до вимог Земельного кодексу України землекористувачі зобов'язані своєчасно сплачувати земельний податок, а його систематична несплата є підставою для припинення права постійного користування земельною ділянкою.

"Суб'єкт господарювання обов'язкові платежі за користування земельною ділянкою до бюджету систематично не сплачував, внаслідок чого утворилась заборгованість на суму понад 2,7 млн. грн", - кажуть в прокуратурі.

Діючи на захист інтересів держави, місцева прокуратура звернулась до суду з вимогами припинити право постійного користування землею товариством, яке не сплатило до бюджету понад 2,7 млн. грн. земельного податку.

Позов прокурора перебуває на розгляді у господарському суді Хмельницької області.

Нагадаємо, у Городоцькому районі в недобросовісного користувача вилучили 188 гектарів землі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme