Поліцейські розшукують зловмисників, що підпалили будинок матері депутата

У Полтаві правоохоронці встановлюють осіб, що кинули запальну суміш на територію домоволодіння матері депутата Юліана Матвійчука

Поліцейські розшукують зловмисників, що…

У ході моніторингу інтернет-мережі полтавські поліцейські отримали інформацію про пожежу на провулку Малому, 9, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на прес-службу обласної поліції.

Невідомі пошкодили паркан будинку матері депутата міськради Юліана Матвійчука. Пожежу побачили мешканці вулиці і одразу її загасили. За попередніми данними, подія сталася 9 квітня, близько 21:00.

Правоохоронці оглянули місце події і наразі встановлюють особи злочинців. Вказаний факт внесли до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про вчинені кримінальні правопорушення та інші події.

Нагадаємо, ситуація з протестами у Полтаві продовжує загострюватися, вечір 9 квітня відзначився кількома провокаціями. Зокрема, депутат міськради Юліан Матвійчук повідомив на своїй сторінці у Facebook, що в помешкання його матері кинули запальну суміш. Ніхто з рідних депутата міськради не постраждав, але повністю згорів сарай на подвір'ї.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme