Німецький готель відмовив Трампу і його команді в розміщенні, - ЗМІ

Готель класу люкс Vier Jahreszeiten в Гамбурзі відмовився заселяти президента США Дональда Трампа і його команду на час саміту G20?

Цим питанням задається німецька газета Hamburger Abendblatt, повідомляє Depo.ua.

Як стало відомо виданню, адміністрація Трампа спробувала забронювати номери в готелі на час проведення саміту "Великої двадцятки" 7-8 липня, але отримала відмову. У чому причина такого рішення, не уточнюється. Представники Vier Jahreszeiten не стали коментувати цю інформацію.

Джерела в середовищі організаторів заходу розповіли, що американського лідера на час саміту можуть розмістити в берлінському готелі Adlon. Однак там поки не отримували відповідного запиту з Вашингтона.

В цілому для політиків, журналістів і супроводжуючих осіб на час саміту підготували близько дев'яти тисяч номерів на період з 6 по 9 липня. Більшість з них вже заброньовані, відзначає Spiegel Online.

Про те, що Трамп поїде в Гамбург на захід стало відомо в березні. Раніше в тому ж місяці в Кремлі припустили, що саміт може стати місцем першої зустрічі російського лідера Володимира Путіна і його американського колеги.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme