UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Москалівці виникнуть проблеми з транспортом

Рух транспорту по вулиці Гольдбергівській забороняється на тривалий термін

Як повідомили Depo.Харків у прес-службі Харківської міськради, рух транспорту по вул. Гольдбергівській, на ділянці від провулку Рибасівського до вулиці Греківської, буде заборонений з 5:00 11 квітня до дати завершення ремонтних робіт.

За відомостями міськради, це пов'язано з капремонтом трамвайних колій на вул. Гольдбергівській.

На цей період об'їзд закритої ділянки буде організований за такою схемою (при русі в бік пр. Гагаріна): вул. Гольдбергівська - пров. Рибасівський - вул. Греківська - вул. Гольдбергівська;

(при русі в бік вул. Москалівської): вул. Гольдбергівська - вул. Греківська - пров. Рибасівський - вул. Гольдбергівська.

Автобуси здійснюватимуть об'їзд наступним чином:

№211е, 279е: вул. Гольдбергівська - пров. Рибасівський - вул. Греківська - вул. Гольдбергівська і далі за маршрутом.

Також з 5:00 11 квітня до 5:00 11 червня буде заборонений рух трамваїв по вул. Гольдбергівській, на ділянці від пров. Рибасівського до вул. Плеханівської.

На цей період рух трамвая №27 буде організований так: розворотне коло "Салтівське" - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - м-н Захисників України - вул. Молочна - вул. Плеханівська - вул. Польова - вул. Молодої Гвардії.

Щодня з 5:00 до 9:00 на період проведення робіт ходитиме трамвай №28 за таким маршрутом руху: Новожаново - вул. Москалівська - вул. Гольдбергівська - пров. Рибасівський - вул. Греківська - вул. Університетська - м-н Павлівський - м-н Конституції - пр. Московський - вул. Кошкіна - парк Машинобудівників.

Як повідомляв Depo.Харків, харківські трамваї змінять маршрути.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme