UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Москаль розпорядився вичистити Вільшанське водосховище

Очільник Закарпаття доручив Держекоінспекції нещадно штрафувати керівників територій, які не чистять сміття

Москаль розпорядився вичистити Вільшансь…

Про це пише Depo.Закарпаття з посиланням на офіційний сайт Геннадія Москаля.

У понеділок на великій апаратній нараді в облдержадміністрації Москаль дав доручення негайно взятися за розчистку Вільшанського водосховища, що на межі Хустського й Міжгірського районів.

"Це одне з найбільш мальовничих місць на Закарпатті, а зараз водосховище і прилегла територія потопають у смітті, яке з таненням снігу знесли гірські річки то потічки. Після Великодня стартує туристичний сезон, тому за ці дні, до п'ятниці, Хустська та Міжгірська райдержадміністрації, обленерго, на балансі якого знаходиться Вільшанське водосховище, а також Держслужба з надзвичайних ситуацій мають зробити максимум для розчистки сміття", – наголосив Москаль

Крім того, голова ОДА дав доручення Державній екологічній інспекції активізувати роботу з притягнення до відповідальності керівників державної влади та місцевого самоврядування, котрі нічого не роблять для розчистки ввіреної їм території.

"Ми неодноразово просили людей зробити генеральне прибирання території, за яку вони відповідають. Прохання доходять не до всіх, тому будемо примушувати різних керівників виконувати свої обов'язки актами, приписами і штрафами. "Перші ластівки" вже полетіли – ліниві начальники сплатили штрафи. Їх список оприлюднимо пізніше",– зазначає Москаль.

Нагадаємо, Москаль розпорядився організувати "генеральне прибирання" області до Чистого четверга.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme