Маршрутники пікетують будівлю КОДА: Рух бульваром Лесі Українки заблоковано

Близько 300 представників приватних перевізників пікетують будівлю Київської обласної державної адміністрації з вимогою припинити корупцію в сфері пасажирських перевезень

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Протестувальники практично перекрили проїжджу частину бульвару Лесі Українки в бік центру Києва. Всього в районі проведення акції зібралося близько 150 маршруток - вони заблокували проїжджу частину бульвару Лесі Українки, залишивши для проїзду лише одну смугу. В районі проведення акції вже утворилися значні затори, громадський транспорт не ходить.

Присутні встановили перед будівлею обладміністрації велику військову палатку, з гучномовця лунають заклики припинити корупцію, а також "припинити призначати своїх людей на відповідальні посади".

На площі перед будівлею Центральної виборчої комісії стоїть один поліцейський автобус. У районі акції порядок забезпечують близько 30 правоохоронців. Вони не намагаються перешкодити протестувальникам.

Блокування бульвару триває.

Нагадаємо, 5 квітня у столиці маршрутники "взяли у полон" Київську ОДА. А 6 квітня маршрутники встановили намети у центрі Києва.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme