UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Львівські активісти просять владу Хмельниччини не погоджувати одіозного лісівника

Петро Пешко ще навіть не починав працювати очільником лісгоспу Хмельниччини, а його вже "спіткала доля" Грушка з Держпродспоживслужби 

Львівські активісти просять владу Хмельн…

Активісти Львівської ГО "Вектор права" направили губернатору Хмельниччини і голові облради звернення з вимогою не погоджувати призначення Петра Пешка на посаду голови Хмельницького управління лісового та мисливського господарства, інформує Depo.Хмельницький.

Тексти звернень оприлюднив у ФБ член зазначеноъ ГО Роман Верхоляк.

"Звернувся до голови Хмельницької ОДА Корнійчука з проханням не погоджувати одіозного Петра Пешка (колишнього гендиректора "ГАЛСІЛЛІСУ") на очільника Хмельницького управління лісового та мисливського господарства, та до голови Хмельницької обласної ради Загородного із проханням винести дане питання на сесію обласної ради, - пише активіст.- Всі ми пам'ятаємо, що творили в "ГАЛСІЛІСІ", коли ним керував Пешко Петро. Адже більшість лісопорушень і відкритих кримінальних справ припадає на "Галсілліс". Ми зробимо все можливе щоб не допустити Пешка до Хмельницьких дубів".

Нагадаємо, Петро Пешко виграв конкурс на посаду очільника Хмельницького управління лісового та мисливського господарства.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme