Компанія "Агрейн Холдинг Лімітед" (Кіпр) завершує свою діяльність в Україні

Компанія "Агрейн Холдинг Лімітед" (Кіпр), яку у засобах масової інформації та в мережі інтернет зазвичай іменували агрохолдингом "Агрейн" або групою "Агрейн", завершує свою діяльність в Україні за підсумками 2016 року

Про це повідомив директор компанії Євген Прокопенко, передає Depo.ua з посиланням на "Українські новини".

"Основною причиною виходу з українського сільськогосподарського ринку стала відмова одного з акціонерів компанії від поповнення статутного капіталу для оплати за придбані сільськогосподарські активи, а саме корпоративні права в сільськогосподарських підприємствах в шести областях України. Внаслідок цього у 2015-2016 роках господарські суди України розірвали договори купівлі-продажу корпоративних прав та повернули ці права продавцям", - пояснює він.

Протягом останніх чотирьох років компанія здійснювала успішну діяльність в аграрній галузі України. Компанія входила в десятку найбільших в Україні за кількістю землі в обробітку – більше 100 тисяч гектарів – та за іншими показниками.

На 01.01.2017 р. у компанії "Агрейн Холдинг Лімітед" в Україні залишились три підприємства, у яких працюють тільки їхні директори: ТОВ "АГРЕЙН МЕНЕДЖМЕНТ" (ЄДРПОУ 37827530), ТОВ "МІЛЛ АГРО" (ЄДРПОУ 37846354),. ТОВ "ПРАЙМ ЛАЙН ЕЛЕВАТОР" (ЄДРПОУ 37015557). Подальша доля цих підприємств буде вирішена найближчим часом.

Для розв'язання юридичних проблем, які виникли при згортанні діяльності, компанія "Агрейн Холдинг Лімітед" залучила в Україні адвоката Людмилу Кічужинець.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme