Холодницький підозрює, що слідство проти Охендовського затягнуть

У САП не виключають, що слідство у справі голови Центрвиборчкому Михайла Охендовського може бути продовжене ще на 2 місяці

Про це сказав керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький, передає Depo.ua з посиланням на Укрінформ.

"Детективи не завершили слідство, воно ще триває. Якщо є необхідність, то доведеться продовжувати слідство. Мені детективи обіцяли закінчити цю справу ще до лютого. Не змогли. Зараз будемо бачити. Я чекаю пропозицій детективів. Поки що їх немає, можливо, будуть завтра", - сказав голова САП, відповідаючи на питання, чи готова його прокуратура направити 14 квітня обвинувальний акт до суду.

За його словами, голова ЦВК поки що залишається єдиним фігурантом справи про "чорну бухгалтерію" Партії регіонів, якому повідомлено про підозру.

Раніше Холодницький повідомляв, що слідство у справі голови ЦВК триватиме до 14 квітня.

Нагадаємо, 13 грудня 2016 року керівник САП Назар Холодницький підписав підозру Охендовському у справі про "комірну книгу" Партії регіонів.

За словами Холодницького, документами так званої "чорної бухгалтерії" ПР підтверджуються чотири випадки отримання Охендовским готівкових коштів в офісі Партії регіонів на загальну суму 16 734 доларів.

Дві експертизи підписів голови ЦВК в "комірній книзі" ПР підтвердили їх достовірність.

17 березня Охендовський заявив, що ГПУ визнала його потерпілим у кримінальному провадженні про незаконне притягнення його до кримінальної відповідальності детективами НАБУ.

У НАБУ, в свою чергу, заявили про намір розслідувати справу Охендовського до 14 квітня.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme