UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельницький "Новатор" двічі поступився "Вінниці" у бронзовому фіналі волейбольної Суперліги

Хмельницькі волейболісти без жодних шансів двічі на виїзді поступилися вінничанам у матчах за третє місце української волейбольної суперліги

Хмельницький "Новатор" двічі поступився…

Перша гра подільського дербі відбулась у суботу та завершилась з результатом 3:0 (25:18, 25:21, 25:17), а друга – вже у неділю. Проте їі підсумком знову ж стали "сухі" 3:0 (25:17, 25:19, 25:20), повідомляє Depo.Хмельницький за інформацією прес-служби Федерації волейболу України.

Загалом вінницькі волейболісти домінували в усіх компонентах гри і здобули обидві "сухі" перемоги цілком заслужено. Гостріше подавали, надійніше приймали, точніше пасували, зібраніше блокували і різноманітніше атакували.

Втім, це аж ніяк не свідчить, що "Новатор" викинув білий прапор ще до початку матчів, однак, на жаль, зміг нав'язати лише видимість боротьби.

Відтак, у хмельничан є ще 12 днів, аби підсилити власну гру. Адже третій матч бронзового фіналу відбудеться вже у Хмельницькому 21 квітня.

Якщо "Новатор" і цього разу не зможе здобути перемогу, то третє місце достроково посяде "Віннниця", позаяк серія триває до трьох перемог одного з клубів.

Читайте також: Вінницька "Нива-В" виступила проти "договірняків"

Подільські важкоатлети здобули золото та срібло на Чемпіонаті Європи

У Хмельницькому поліція пропагує спорт серед дітей

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme