UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Хмельничани просять мерію капітально відремонтувати вулицю Свободи

З вимогою капітального ремонту автомобільної дороги між вулицею Зарічанською та проспектом Миру звернулись до мерії містяни у електронній петиції

Хмельничани просять мерію капітально від…

Хмельничани наголошують в е-петиції, що асфальтне покриття на вул.Свободи потребує термінового ремонту, адже за багато років на дорозі утворились тріщини та ями. Більше того, поряд із дорогою відсутній і тротуар з боку автомийки, що створює незручності для пішоходів, повідомляє Depo.Хмельницький.

"Також необхідно встановити "лежачі поліцейські" на кожній "зебрі" для безпеки перехожих, адже в разі поліпшення дорожнього покриття освітлення на них буде не достатньо", - зазначає автор звернення Ірина Масловська.

Збір підписів триватиме ще 89 днів.

До слова, це вже 128 петиція, з якою хмельничани звернулись до міської влади.

Днями містяни в е-петиції від хмельницької влади вимагають слідкувати за станом головної водної артерії міста. Петиція з вимогою про постійний моніторинг стану річки Південний Буг збирає підписи хмельничан.

А ось безкоштовного проїзду в хмельницькому транспорті для школярів не буде. Міська влада розглянула е-петицію з проханням хмельничан щодо запровадження безкоштовного проїзду для учнів і відмовила.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme