UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Головна арена "Євробачення-2017" націлилася на рекорд

Незвично багато різноманітного обладнання розміститься під стелею сцени

Головна арена "Євробачення-2017" націлил…

Цього року для "Євробачення-2017" збираються підвісити під стелю близько 200 тон всілякого обладнання, що є рекордом для пісенного конкурсу, повідомляє Depo.Хмельницький.

У Міжнародному виставковому центрі, який цього року стане головною ареною міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2017, триває монтаж сцени. Щодня привозять техніку та обладнання із різних країн, а понад 200 фахівців з усього світу - Швеції, Нідерландів, США, Нової Зеландії, Англії, Фінляндії, України - працюють над тим, щоб це шоу запам'яталося глядачам надовго.

"Євробачення - це міжнародне шоу, що потребує найвищої якості в усьому, у тому числі й в технологічному оснащенні. Але в жодній з країн немає абсолютно всього необхідного. Тож обладнання для конкурсу - це такий собі "мікс" техніки з різних куточків Європи та України," - каже директор з виробництва шоу Ола Мельциг, для якого цьогорічний пісенний конкурс став тринадцятим.

За його словами, Міжнародний виставковий центр - одна з найкращих арен. Тут багато місця як всередині, так і зовні, є можливість заїхати великому транспорту. А міцна структура даху здатна витримати значне навантаження.

Згідно із затвердженим планом, 20 квітня на головній сцені "Євробачення-2017" мають розпочатися технічні репетиції зі статистами, які триватимуть чотири дні. Це дозволить налаштувати техніку й освітлення до приїзду учасників.

Наступні шість днів відбуватимуться репетиції відкриття й закриття шоу, а також так звані інтервал-акти (паузи, під час яких в ефірі телеканалу транслюються рекламні заставки).

Вже 30 квітня до Києва почнуть прибувати перші делегації і представники країн-учасниць "Євробачення-2017" розпочнуть репетиції.

Нагадаємо, що півфінали "Євробачення-2017" відбудуться 9 та 11 травня, фінал - 13 травня.

Читайте також: Стали відомі подробиці церемонії відкриття "Євробачення-2017"

У продаж надійде нова партія квитків на гранд-фінал "Євробачення-2017"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme