Дружина Фійона отримувала зарплату на держслужбі ще з 1982 року, - ЗМІ

Пенелопа Фійон, дружина кандидата у президенти Франції Франсуа Фійона, отримувала зарплату ще з 1982 року за роботу у нижній палаті парламенту Франції, а не з 1986 року, як заявляв раніше сам Фійон.

Про це повідомляє Depo.uа з посиланням на французьке видання Mediapart.fr.

За інформацією видання, Фійон почав платити своїй дружині Пенелопі ще в 1982 році за службу в Національних зборах, а не з 1986 року, як він раніше заявляв.

Повідомляється, що прокуратура зараз перевіряє реальність наданих послуг.

Нагадаємо, що 31 січня з'явилася інформація про те, що дружина кандидата в президенти Франції Франсуа Фійона і двоє його дітей отримали за роботу на держслужбі майже мільйон євро.

24 лютого фінансова прокуратура Франції (PNF) відкрила судове слідство у справі про фіктивне працевлаштування дружини кандидата в президенти Франції Франсуа Фійона.

Нещодавно проти дружини кандидата у президенти Франції Франсуа Фійона Пенелопи розпочали формальне розслідування у справі про фіктивне працевлаштування.

Пенелопа Фійон протягом декількох років числилася в списках співробітників французького парламенту, що дозволило їй отримати близько 680 тисяч євро за вирахуванням соціальних відрахувань. Зараз слідчі перевіряють, чи вона була найнята фіктивно.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme