Дорогу від Винник до Золочева відремонтують до липня

Міністр інфраструктури оглянув ремонтні роботи на Львівщині

Сьогодні, 10 квітня, під час робочої поїздки на Львівщину міністр інфраструктури України Володимир Омелян оглянув ремонт дороги "Львів-Тернопіль", на відтинку від Винник до Золочева. Про це пише Depo.Львів.

Загалом на трасі Львів-Тернопіль відремонтують 59,6 кілометрів шляху. Зараз укладено уже 22 кілометри, й фінансується ремонт за рахунок кредитних коштів. Потреба коштів становить 511,1 млн.грн.

"Далі будемо працювати спільно з єврокомісією та урядом Республіки Польща для того, щоб отримати додаткове фінансування і мати повноцінний автобан європейського зразка, який проходитиме і тут, у цьому місці", – зазначив під час огляду дороги міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

"Ми очікуємо інвестувати більше, ніж 2 мільярдів гривень у дорожні господарства Львівщини з різних джерел", - підкреслив заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що цього року обіцяють відкрити Бескидський тунель, а також про те, як у області ремонтують дорогу до Турки.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme