UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

До житомирських лікарень занадився злодій

19-річний юнак вкрав не один залишений без нагляду пацієнтами чи медпрацівниками телефон або планшет

У Житомирі 19-річний юнак крав у лікарнях ґаджети, необачно залишені власниками без нагляду. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на прес-службу поліції Житомирської області.

У ході перевірки раніше судимих осіб на вчинення крадіжок мобільних телефонів у житомирян поліцейські встановили особу одного злодія. Це 19-річний житель обласного центру, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Поліцейські встановили, що молодик "промишляв" у житомирських лікарнях: якщо на очі потрапляв залишений без нагляду пацієнтами чи медпрацівниками телефон або планшет, швидко забирав і, не привертаючи зайвої уваги, йшов геть. Таким чином у лютому цього року він украв з лікарняної палати хірургічного відділення дорогий мобільник 36-річної житомирянки. А наприкінці березня з процедурного кабінету міської дитячої лікарні так само вкрав телефон медсестри.

Не гребував злодій і крадіжками у школярів. Наприкінці лютого забрав телефон у 8-річної школярки просто в роздягальні навчального закладу.

Поліцейські шукають викрадені речі і продовжують перевіряти підозрюваного на причетність до інших подібних злочинів. За чинним законодавством, злодію може загрожувати до 3 років позбавлення волі.

Нагадаємо, житомирські поліцейські упіймали злодія на даху великого торгового центру.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Житомир

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme