Цьогоріч на Полтавщині добудують 35 багатоповерхівок

Найбільше багатоквартирних житлових будинків з'явиться у Полтаві, Кременчуці, Миргороді та Лубнах

Цьогоріч на Полтавщині добудують 35 бага…

У 2017-ому на Полтавщині планують добудувати 35 багатоквартирних житлових будинків, повідомляє Depo.Полтава з посиланням на Лтаву.

За словами архітекторів, це майже 167 тис. кв. м., а будівництво здійснюють в основному підприємства приватної форми власності із залученням коштів інвесторів. Найбільше будинків з'явиться у Полтаві та Полтавському районі, Кременчуці, Миргороді та Лубнах.

Основною проблемою є фінансування, адже зростає собівартість будівництва, значну частину якої становлять ціни на будівельні матеріали.

В управлінні містобудування та архітектури Полтавської ОДА зазначили, що у Полтаві планують добудувати 14 багатоквартирних житлових будинків загальною площею 81,2 тис. кв. м., що в 3,1 рази більше, ніж у 2016 році.

Введуть в експлуатацію будинки на вул. Марії Башкірцевої, В.Чорновола, Стрітенській, Є.Милорадович, по бульвару Боровиковського та проспекту Миру.
А у Полтавському районі на 2017 рік заплановано добудувати вісім об'єктів будівництва загальною площею 39,5 тис. кв. м. У селі Розсошенці по вул. Параджанова, на вул. Перспективній та у селі Щербані.

У Кременчуці ж планують добудувати шість багатоквартирних житлових будинків загальною площею 25,3 тис. кв. м., що у майже два з половиною рази більше, ніж у 2016-ому. У Лубнах добудують житловий будинок по вул. Грушевського, 10. А у Миргороді передбачається завершити будівництво будинку по вул. П. Мирного, 3.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme