Через бездіяльність поліції щодо сепаратистів на Алеї Слави в Одесі, патріоти зберуться на мітинг

Після затримання поліціянтами представників патріотичних організацій Одеси, активісти організують мітинг під будівлею Управління поліції регіону

Як передає Depo.Одеса, про це на своїй сторінці в Facebook повідомив екс-голова "Правого Сектору" Одеси та громадський діяч Сергій Стерненко.

"Пропоную завтра, 11 квітня о 12:00 збратись під облуправлінням поліції області на Єврейській 12 в Одесі", - написав Стерненко.

Після покладання квітів біля пам'ятника Невідомому матросу на Алеї Слави в Одесі, поціновувачі "русского міра" стали співати оди терористам Донабасу гаслами "Донбас, ми з тобою!" і "Крим - Росія!".

Під час цього між проукраїнськими активістами та сепаратистами сталася сутичка.

Поліція ж в свою чергу, дозволяла сепаратистам співати пісні "Чи хочуть росіяни війни" і розповідати про те, як "українські війська вбивають мирних жителів Донбасу". Також поліцейські напали на журналіста.

У патріотичник колах Одеси заявляють, що поліція підтримала сепаратистів та оголосили термінову мобілізацію.

Нагадаємо, що за словами голови поліції Одещини,10 квітня в Одесі поліція буде "жорстко реагувати" на комуністичну символіку.

Крім того, в "Правому Секторі" Одеси заявили, що проросійські сили хочуть використати День визволення Одеси від німецької окупації в якості антиукраїнської провокації. А СБУ вже викликала лідера одеських сепаратистів на допит.

Також стало відомо, які вулиці перекриють 10 квітня через урочистості до Дня визволення Одеси.

РанішеDepo.Одеса повідомляло, що в Одесі Алеєю Слави пройшлися фанати "совка", а в ході до Дня визволення Одеси взяли участь "солдати Османської імперії".

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme