"Азовці" встановлюють намети під "Сбербанком" у Києві

Активісти "Національного Корпусу" прийшли тільки що до стін центрального відділення "Сбербанку" на вул. Володимирській у Києві

Про це "Нацкорпус" повідомляє у Facebook, передає Depo.ua.

Зазначається, що активісти хочуть "остаточно домогтися завершення його роботи на території України".

"Ці гроші "Сбербанку Росії" роздаються начебто "українським партіям", які працюють на країну-агресора. Вони дають гроші ворожим нам каналам, журналам. Національний Корпус вже три місяці протестує проти цієї свинячої структури, яка фінансує сепаратизм, замовні антиукраїнські матеріали та фінансують кулі, що летять у наших солдат на сході" – заявив речник "НК" Олександр Алфьоров.

Наразі активісти виставляють під відділенням намети та облаштовують територію для безстрокового блокування банку.

Світлина від Національний корпус.

Світлина від Національний корпус.

Світлина від Національний корпус.

На місце акції уже прибули поліція і Нацгвардія.

Нагадаємо, 7 квітня Нацкорпус заявив про намір самостійно припинити діяльність російських банків в Україні після 10 квітня і закликає громадян України, які є вкладниками цих банків, терміново забрати звідти свої гроші.

16 березня президент України Петро Порошенко ввів у дію рішення РНБО про застосування персональних спеціальних економічних санкцій щодо низки російських банків, серед яких опинився і "Сбербанк".

22 березня Нацбанк схвалив спецпостанову щодо "дочок" російських банків.

"Сбербанк" Росії домовився про продаж своєї української "дочки" консорціуму за участю латвійського Norvik Banka і білоруської компанії.

У Norvik Banka повідомили, що мажоритарним акціонером консорціуму, який домовився про покупку української "дочки" Сбербанку, став син російського мільярдера Михайла Гуцерієва Саїд.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme