Активістів, яких поліція затримала на Алеї Слави в Одесі, відвезли у відділок поліції

Всіх затриманих активістів під час сутичок на Алеї Слави в одеському парку ім. Шевченка відвезли автозаком до Малиновського райвідділка

Як передає Depo.Одеса, про це на своїй сторінці в Facebook повідомив колишній голова "Правого Сектору" Одеси Сергій Стерненко.

За словами Стерненка, разом з ним в автозаку перебувало ще близько 20 осіб, які були затримані під час сутичок на Алеї Слави в Одесі. Після того, як автозак зупинився біля будівлі райвідділка поліції в Малиновському районі, усіх затриманих впродовж тривалого часу не випускали з автівки. Про причини затримання співробітники поліції їх не повідомили.

Зараз всі затримані перебувають у приміщені Малиновського райвідділка по вул. Філатова, 23 В.

Стерненко запрошує одеситів приходити під будівлю районного відділка через те, що поліція і досі не повідомля про причини побиття кийками активістів.

Кожному з активістів інкримінують вчинення дрібного хуліганства.

Нагадаємо, що за словами голови поліції Одещини, 10 квітня в Одесі поліція буде "жорстко реагувати" на комуністичну символіку.

Нагадаємо, в "Правому Секторі" Одеси заявили, що проросійські сили хочуть використати День визволення Одеси від німецької окупації в якості антиукраїнської провокації. А СБУ вже викликала лідера одеських сепаратистів на допит.

Також стало відомо, які вулиці перекриють 10 квітня через урочистості до Дня визволення Одеси.

Раніше Depo.Одеса повідомляло, що в Одесі Алеєю Слави пройшлися фанати "совка", а в ході до Дня визволення Одеси взяли участь "солдати Османської імперії".

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme