Як відома модель демонструє в мережі повністю голе тіло, оминаючи цензуру в Instagram

Американська модель польського походження Джоанна Крупа є однією із найвідвертіших зірок соцмережі Instagram 

Як відома модель демонструє в мережі пов…

Джоанна стала відомою завдяки участі в американській версії шоу "Танці з зірками", польському реаліті-шоу "Top Model: Стань моделлю" і американському реаліті-шоу The Real Housewives of Miami, повідомляє Depo.ua.

Польська модель, яка народилася у Варшаві, розпочала свою кар'єру, знімаючись для Playboy. Згодом розкішне тіло білявки можна було побачити на обкладинках усіх відомих глянців для чоловіків.

Наразі відомо, що Джоанна Кілька одружена із бізнесменом і власником нічного клубу Роменом Заґо: у 2010 вони заручилися, а весілля відбулося 13 червня 2013 на курорті Авіара у Карлсбаді, штат Каліфорнія.

Тепер Джоанна веде розкішний спосіб життя, що й демонструє у фотоблозі, який читають понад мільйон дописувачів. Жінка не знає, що таке комплекси, а тому постійно демонструє свою фігуру не тільки зі сторінок журналів, а й у соцмережі. Судячи з кількості подібних світлин, її чоловік у собі впевнений і його зовсім не бентежить хобі дружини.

Попри жорстку цензуру Instagram щодо оголеного тіла, Джоанні вдається оминати заборони, демонструючи свою фігуру без одягу, але не показуючи головного.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme