У криворізькому коледжі відкрили музей пам'яті загиблих в АТО випускників

Троє випускників коледжу загинули в АТО

У криворізькому коледжі відкрили музей п…

Про це повідомляє Depo.Дніпро з посиланням на "Первый криворожский".

У музеї зібрано 59 експонатів, серед яких є зброя, фото полеглих бійців АТО та їхня форма.

У музеї встановили фотографії трьох курсантів авіаційного коледжу, які загинули у зоні АТО.

Вадим Рубцов закінчив авіаколедж у 2011 році. У січні 2012 року був призваний на військову службу у військовій частині А3283 за контрактом. У зоні проведення антитерористичної операції служив у 17-й окремій танковій бригаді. Під час мінометного обстрілу 7 лютого 2015 року загинув біля смт. Станиця Луганської області. 11 листопада 2017 року йому мало б виповнитися 26 років.

Артем Щербина закінчив коледж у 2005 році. Чоловік служив у АТО командиром відділення у 25-й окремій повітряно-десантній бригаді. Загинув 22 січня 2015 року коло Донецького аеропорту. Йому було 33 роки. Без батька лишилися троє маленьких дітей.

Іван Джадан завершив навчання у криворізькому авіаційному коледжі у 1997 році. З березня 2014 року служив у 40-му батальйоні територіальної оборони "Кривбас" механіком-радіотелефоністом. Під час виходу з Іловайського оточення загинув 29 серпня 2014 року. Чоловікові було 37 років.

Зараз у зоні АТО несуть службу 40 випускників коледжу. Викладачі і студенти авіаційного коледжу бережуть пам'ять і про чоловіків, які брали участь у війні в Афганістані.

Нагадаємо, що у Дніпрі встановлюють стели пам'яті загиблим в АТО з написами чотирма мовами.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme