UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Невідомі "замінували" полтавську міськраду

У Полтаві невідомий повідомив про замінування будівлі Полтавської міської ради, у якій другу добу перебувають представники націоналістичних організацій та громади

Як зазначає Depo.ua, про це у Facebook повідомив начальник відділу комунікацій управління Нацполіції у Полтавській області Юрій Сулаєв.

"На телефон колл-центру поліції "102" зателефонував анонім, який повідомив, що у приміщенні міськради Полтави знаходиться вибухівка. На місце події направлено слідчо-оперативну групу та відповідних фахівців", - повідомив Сулаєв.

Згодом він повідомив, що будівлю міськради перевірили вибухотехніки і вибухівки не виявили.

Нагадаємо, що 5 квітня у Полтаві мирна акція протесту проти незаконної забудови в центрі Полтави завершилася жорстокою бійкою між учасниками акції і тітушками, найнятими для охорони будівництва.

В результаті зіткнень постраждало шестеро активістів, двох з них з ножовими пораненнями були госпіталізовані в лікарню, де їм зробили операції.

Наступного дня полтавці зібралися під стінами міськради. Активісти ненадовго перекрили рух транспорту і оголосили свої вимоги, зокрема щодо скасування дозволів на забудову в "Газетній арці", скликання позачергової сесії міськради і мораторію на розбудову МАФів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme