Футбольний агент обізвав Луческу "трансільванським фахівцем"

Агент півзахисника "Зеніту" Олега Шатова Кахор Муминов поділився думкою про конфлікт гравця з головним тренером Мірчею Луческу

Про це повідомляє Depo.Сектор.

"Мірча засумнівався в травмах Шатова? Вся країна давно вже засумнівалася в кваліфікації самого Луческу. Олег - уральський боєць. Ніхто і ніколи не міг сказати, що він прибирав ноги в стиках або симулював травму. Він два роки грав з травмами - і в клубі, і збірнiй. Велике прохання до всіх журналістів - зв'яжіться з тренерами, з якими працював Шатов, і запитайте - симулянт він? Просто зателефонуйте Побегалову, Хіддінку, Писарєву, Капелло, Слуцькому, Віллаш-Боаш і Спаллетті і задайте одне питання. Це не так складно.

Всі ці висловлювання - ніщо інше, як агонія трансільванського фахівця. Як і раніше у нього винні всі, крім нього. Подивіться, як грає "Зеніт" в останні півроку, і все стане ясно. Зібраний взимку з нуля "Анжи" переграє в гостях "Зеніт". Просто вдумайтеся.

Упевнений, "Зеніт" дасть бій в наступному турі, ось тільки заслуги тренера в цьому не буде, адже, незважаючи ні на що, клуб з Петербурга володіє найсильнішим складом в прем'єр-лізі. А чути це ниття вже і справді набридло.

Проблеми Олега з Луческу були зрозумілі нам ще минулої осені, і в міжсезоння ми наполягали на догляді в оренду на півроку, розуміючи, що ситуація буде розвиватися саме так, і тримаючи в розумі, що це може позначитися і на перспективах в національній команді. Так в результаті і сталося", - сказав агент.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme