Актрису з серіалу "Сексу у великому місті" призначили послом ООН

52-річна американська актриса Крістін Девіс, в першу чергу відома за роллю Шарлотти Йорк - найменш розгнузданої подружки з "Сексу у великому місті", призначена послом доброї волі Управління верховного комісара ООН у справах біженців

Інформація з приводу призначення опублікована на сайті організації, передає Depo.ua.

Девіс співпрацює з ООН протягом трьох років. Зокрема, актриса відвідувала Конго і Північну Уганду, де зустрілася з біженцями з Південного Судану, допомагала збирати в Австралії пожертвування на надання допомоги жертвам сексуального насильства в Конго, відвідувала поселення біженців в штатах Кентуккі і Пенсільванія. Крім того, всіляко висвітлюючи проблему через соцмережі.

Актриса запевняє, що "рада бути частиною цієї дивовижної організації", тривожно нагадуючи, що на сьогодні в світі налічується більше 65 мільйонів біженців, і це не просто цифри на листочках - за ними ховаються реальні люди і їх історії, які заслуговують на співчуття.

Управління Верховного комісара Організації Об'єднаних Націй у справах біженців було засновано в 1950 році. Самі "розкручені" посли доброї волі УВКБ - Анджеліна Джолі, Софі Лорен і Джорджіо Армані.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme