Юний вінничанин обікрав рідних батьків

Хлопець інсценував проникнення сторонніх осіб до будинку батьків, а сам забрав 16 тисяч гривень і поїхав у Вінницю

У Липовецькому районі, що на Вінниччині, оперативники затримали неповнолітнього студента одного із вінницьких вишів, який обікрав рідних батьків. Про це повідомляє Depo.Вінниця х постланням на прес-службу поліції Вінниччини.

До працівників поліції звернулася 40-річна жителька Турбова і повідомила, що невідомі виламали двері її будинку та викрали 16 тисяч гривень.

Правоохоронці обґрунтовано запідозрили у вчиненні крадіжки 16-річного сина потерпілої, який навчається в обласному центрі. Під тиском зібраних доказів підліток зізнався у вчиненому злочинні.

Як з'ясувалося, хлопець приїхав додому, коли батьки були на роботі. Він інсценував проникнення до будинку сторонніх осіб: виламавши стамескою замок на вхідних дверях і порозкидавши речі, забрав гроші та поїхав і повернуся до Вінниці.

За словами неповнолітнього правопорушника, він заборгував знайомим велику суму грошей, але боявся зізнатися в цьому батькам. А в такий спосіб вирішив розрахуватися з боргами.

Поліція відкрила кримінальне провадження. За такий злочин передбачене покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 6 років.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Вінниця

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme