Як мати п'яти дітей, зваблива білявка, демонструє сексапільну фігуру в Instagram

35-річна багатодітна мати Сімон Гетлі вражає своєю фігурою мільйони дописувачів зі всього світу

Як мати п'яти дітей, зваблива біляв…

Фітнес-тренер яка за останні шість років народила п'ятеро дітей, живу у Галіфаксі, Британія, передає Depo.ua.

Жінка тренується двічі на день, щоб мати неймовірні форми, які зводять з розуму тисячі чоловіків. Залишатися у формі Сімоні допомагають її дітки: 10-річна Саммер, 8-річний Честер, 7-річна Блоссом, 6-річна Індія і 3-річна Мінні.

Правда, деякі користувачі мережі не вірять, що Сімон самостійно народила усіх дітей і має таку надзвичайну фігуру після п'яти пологів.

А ось шанувальниця фітнесу стверджує, що нічого дивного не відбувається, адже кожна жінка, яка може і хоче займатися спортом, буде мати таку фігуру як в неї. Звісно, важливе місце у житті багатодітної мами посідає дієта, яка допомагає їй тримати відмінну форму.

"Як правило, мій день починається о 6 ранку з пробіжки. Згодом я пішки веду дітей до школи, біжу у справах по різних закладах. Організую якісь заходи, знову біжу, але й встигаю два рази на день зайнятися фітнесом", - повідомила красуня The Daily Mail.

Також Сімон наголошує, що дітей потрібно залучати до спільних занять спортом із дитинства, тоді буде весело і мамі, і тату і самим дітям. До того ж дітей можна використовувати у ворк-аутах у якості ваги, сміючись розповідає білявка.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme