UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У справі про замах на Плахотнюка затримали 17 людей

У Молдові і Україні затримали 17 людей у справі про замах на лідера Демократичної партії Молдови Володимира Плахотнюка

Про це повідомив прокурор молдавської Генпрокуратури по боротьбі з організованою злочинністю і особливих справ Віталій Бусуйок, передає Depo.ua з посиланням на newsmaker.md.

Як розповів прокурор Прокуратури по боротьбі з організованою злочинністю і особливих справ Віталій Бусуйок, молдавським правоохоронним органам вдалося затримати вісьмох осіб, шість з яких — громадяни Молдови, що мають громадянства та інших країн, а двоє — громадяни України. У більшості з них вже є судимості. У Києві були заарештовані дев'ять членів злочинного угруповання. Бусуйок уточнив, що громадяни України, затримані в Кишиневі, проходили спеціальну підготовку в Донбасі і були направлені до Молдови для організації замовного вбивства.

Також повідомляється, що серед затриманих у Молдові учасників злочинного угруповання є як безпосередні виконавці, так і посередники. Їм вже пред'явлені різні звинувачення, в тому числі - замах на вбивство. Їм загрожує від 15 до 20 років тюремного ув'язнення.

Нагадаємо, що вчора Нацполіція спільно з Держприкордонслужбою і ГПУ запобігла вбивству політика і бізнесмена з Молдавії.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme